Home » , » Video SX : Gadis Kelantan Di Ajak "Berteman Malam"

Video SX : Gadis Kelantan Di Ajak "Berteman Malam"

Written By Azmy Klanajaya on 27/10/2014 | 3:20 pm

Aakj : Maaf..nak kata lucah atau tak..terpulang pada u all lah haha :

Awek Kelantan yang comel dan cun ini sangat otai. Dia bisa membuat hati lelaki cair, dalam masa yang sama membuatkan orang lelaki gentar. Cuba teka apa yang dia sebut?



Macam cantik macam comel sudah ketinggalan zaman, sekarang ini zaman kegemilangan Ale Utoooooo!!! 

Haish... macam ni pun ada ke. Senang betul nak popular sekarang ni. Awek Kelate ni comey comey doh, tingga tunggu nok tubik radio nge majalah jah lagi. Apa2 pun siapa pun gerangan anda, tahniah, you win the Internet.


sumber


Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AZMY KELANA JAYA - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger