Home » » Kahak Hijau Buat Pemimpin Pakatan Rakyat Dari Chegubard

Kahak Hijau Buat Pemimpin Pakatan Rakyat Dari Chegubard

Written By Azmy Klanajaya on 06/09/2014 | 2:40 am

Aakj terbaca artikel dalam blog lembu pakatan haram yang dah mula memaki pemimpin mereka sendiri..Aakj tidak edit artikel di bawah supaya keasliannya dijaga..cuma Aakj tak namakan blog ini supaya mereka tak gaduh sama sendiri kerana memang selama ni pun sesama bodoh..

Akhirnya, walaupun segan nak iktiraf pemimpin UMNO lebih cerdik dari pemimpin pakatan haram dan kalau tengok cacian dan hinaan kepada Tok Mat Maslan..sebenarnya dalam hati lembu ni mengaku sikap keterbukaan pemimpin BN dalam apa juga isu..bukannya jenis politikkan semua isu demi buncitkan nafsu.

Anda baca dan nilaikan..lembu-lembu empunya blog pakatan haram semuanya dah hilang akal bila dah mula sedar apa yang mereka sokong selama ini hanyalah kelompok manusia yang punyai nafsu iblis yang amat luar biasa !!


Tajuk Artikel ; Kahak Hijau Buat Pemimpin Pakatan Rakyat (PR) Dari Chegubard


"Set cadangan ini adalah hasi Bengkel Pengurusan Ekonomi 2012 anjuran SAMM. Cadangan ini telah dibuat dua tahun lepas, di mana kita pernah ajukan ianya kepada beberapa Ahli Parlimen Pakatan Rakyat (PR).

Namun kemungkinan Suara Anak Muda Biasa seperti SAMM ini tidak dilihat penting maka ia seolah-olah tidak diangkat"- Chegubard

Itu antara kata-kata diucapkan oleh Chegubard yang mewakili Solidariti Anak Muda Malaysia (SAMM) semasa membentangkan beberapa Cadangan bagi Belanjawan 2015 kepada Timbalan Menteri Kewangan Datuk Ahmad Maslan dalam menambah Pendapatan Negara sambil Mengurangkan BEBAN Rakyat. Dimana menurut beliau Set Cadangan dari SAMM tersebut pernah dikemukakan kepada Ahli Parlimen PR.

Kalah lah Pemimpin PR mempunyai Rasa Malu dan Tahu apa itu perkataan Malu, maka gua rasa sudah pasti dia orang Tak Tidur Malam beb, bila mana mengetahui yang Chegubard pergi berjumpa dengan Menteri Bodoh Bertingkat-tingkat 3.85 Datuk Ahmad Maslan. Kerana apa... punya lah banyak Pemimpin PR yang Cerdik Pandai tetapi Ahmad Maslan pulak yang dicari oleh Chegubard... kah kah kah !.

Mungkin gua rasa yang Chegubard ni sudah nampak bahawa Sebodoh-bodoh Ahmad Maslan tidak lah sampai hendak Menenggelamkan Kapal yang beliau sedang naiki, berbeza dengan Pemimpin PR yang kebanyakan nya sebelum ini diakui Cerdik Pandai tetapi masih lagi sanggup untuk Menenggelamkan Kapal yang dia orang sedang Naiki. Oleh itu memang Bertepatanlah apa yang dilakukan oleh Chegubard tersebut.

Sebab itulah KRISIS Menteri Besar (MB) Negeri Selangor sampai sekarang masih belum selesai-selesai lagi beb, kerana yang Mengendalikan nya terdiri dari Pemimpin-pemimpin PR golongan Bijak Pandai tahap melebihi Kebodohan Ahmad Maslan. Buat Chegubard gua ucapkan SYABAS buat lu beb, teruskan Perjuangan lu untuk Kesejasteraan Rakyat... kah kah kah.

hemmmmm..... kalau ditanya pada gua bagaimana untuk menyelesaikan krisis mb negeri selangor, jawapan gua suruh aje pemimpin-pemimpin pr yang menjadi watak-watak utama dalam krisis tersebut supaya minum racun tikus secepat mungkin... kah kah kah !.
Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AZMY KELANA JAYA - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger