Home » » Tujuh Tahun Gadis Ini Di Tiduri Anjing !! Nauzubillah

Tujuh Tahun Gadis Ini Di Tiduri Anjing !! Nauzubillah

Written By Azmy Klanajaya on 15/10/2014 | 9:44 am
Wanita cantik berusia 20 tahun ini ternyata memiliki hobi yang sangat pelik dalam persetubuhan, wanita cantik ini selama 7 tahun mengaku berhubungan intim dengan anjing.

Bagi anda, melakukan hubungan intim dengan anjing merupakan hal yang sangat aneh dan tak patut dilakukan oleh manusia.

Namun, anda harus tahu bahawa di luar sana terdapat ramai orang yang melakukan hubungan intim dengan haiwan sehinggakan baru-baru ini pemerintah Sweden melarang warganya untuk berhubungan intim dengan haiwan.

Itu dapat membuktikan bahawa terdapat ramai manusia di luar sana yang memiliki hobi dan nafsu pelik iaitu melakukan persetubuhan dengan binatang.

Seorang wanita cantik bernama Brittany Angelique ini megaku sejak umur 13 tahun sudah melakukan hubungan intim dengan anjing miliknya sendiri dan akibat kebiasaannya berhubungan intim dengan anjing, Brittany Angelique telah ditangkap polis dan disabit tuduhan kekejaman terhadap haiwan.

Wanita cantik ini telah ditangkap polis atas laporan kekasihnya sendiri yang mengetahui yang Brittany terlalu suka melakukan hubungan seksual dengan anjing.

Kekasih Brittany Angelique sengaja melaporkan kegiatan tidak bermoral beliau kerana takut kebiasaan yang sering dilakukanya itu boleh merosakkan dirinya.

Kekasih Brittany mengatakan kepada polis bahawa Britanny pernah melakukan seks vaginal dan oral dengan anjing.

Ia tidak tahu jenis anjing apa tapi binatang itu berukuran sedang dan salah satunya berusia 13 tahun dan yang lainnya hanya beberapa tahun.

Hubungan seks menyimpang yang dilakukan dengan binatang dikenali sebagai Zoophilia.

-kamithemedia
Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AZMY KELANA JAYA - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger