Home » » Terbaru : Kanak-Kanak 9 Tahun Putus Sebelah Tangan Di Serang Beruang

Terbaru : Kanak-Kanak 9 Tahun Putus Sebelah Tangan Di Serang Beruang

Written By Azmy Klanajaya on 22/10/2014 | 5:16 pmGambar-gambar yang mengejutkan menunjukkan saat-saat seorang kanak-kanak lelaki kehilangan lengannya tersebut ketika menepuk badan beruang yang berada didalam kandang, tiba2 beruang tersebut menyambar tangan kanak-kanak itu dan merobek lengan nya sehingga putus.

Anggota tangannya yang terputus beliau masih boleh dilihat berrada di lantai dalam kandang beruang itu, hanya beberapa minit selepas serangan ganas.

Kanak-kanak berusia sembilan tahun berdiri sambil menahan sakit walaupun kelihatan tulang menonjol dari mana lengannya di banjiri darah pada bajunya.

Dia berdiri bersahaja, tidak menangis, menunggu kakitangan perubatan tiba. Kejadian yang belaku di Hebin Park Zoo, di bandar Pingdingshan di tengah-tengah wilayah Henan China, bersama dengan datuknya.

Apabila datuknya pergi untuk membeli gula-gula, kanak-kanak itu naik di atas rel keselamatan untuk berada lebih dekat dengan haiwan dan pada ketika iitu beruang meletakkan kepalanya melalui bar dan meraih kanak-kanak itu dengan lengannya. - dairisharedairishare
Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AZMY KELANA JAYA - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger