Home » » "Dara & Tembak Dalam" - Kegilaan & Ketololan Apakah Ini

"Dara & Tembak Dalam" - Kegilaan & Ketololan Apakah Ini

Written By Azmy Klanajaya on 26/10/2014 | 11:07 pm

Aku tak tau la maybe ni la golongan attention seeker yang tagih like & share.. Juga harap orang gelak sambil puji kau memang pelawak sejati.

Budak2 sekarang ni kebanyakkan memang bangga buat benda bangang kot.. Camni punya lawak pun ada ke?

Ni nak tiru troll lawak sakit hati dengan bas express beli tiket tapi tak naik bas.. Tapi anak dara sorang ni lagi extreme lawak pecah dara.. bukan pecah perut ok!

Aduhai.. awat cheq jadi lagu tu? Cheq rasa benda ni lawak ka? tak lawak sangat Aaihh.. dah jadi viral nanti jangan nak cakap account kena hack yer. Pada adik adik.. takpe la status kita takde like & share asalkan jangan terlampau banyak orang share sampai kita takut nak keluar rumah nanti. Jadikan moral of the story dari kisah ni.. 

P/S : cuak pulak aku fikir zaman remaja anak aku nanti entah macam mana punya open & urban nya depa.. Takut benda2 camni tak dianggap satu yang memalukan lagi maka dah takde beza Malaysia dengan Amerika

Sumber

Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AZMY KELANA JAYA - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger