Home » » Foto "Nurse" Kerajaan Sibuk BerFacebook Ketika Pesakit Meraung?

Foto "Nurse" Kerajaan Sibuk BerFacebook Ketika Pesakit Meraung?

Written By Azmy Klanajaya on 02/10/2014 | 7:30 am




Disebabkan ko seorang semua nurse di malaysia terlibat jadi maul pasal ko la ni semua..Berpersangka baik, padahal tengah layan pesakit dalam FB.memang ko curi tulang betul la. tak puas online kat rumah ka..?tak pasal-pasal kena buang kerja baru tau..hancur harapan..

Ni bukan apa, cuma nak beri kesedaran kepada orang lain, supaya tidak melakukan benda yang sama seperti apa yang nurse tu buat...tengot tu,,kan dah kantoi.

Dari aduan yang diterima: " Salam oh! Media..sy nk share n complain psl sorang sn di klinik kerajaan yg kerja sambil lewa dan boleh lg beronline fb ketika pt ramai di kk..smpai sy masok sndiri ke bilik rawatan sn tersebut masih lg ber fb tanpa sedar kehadiran sy.sy harap oh! Media dpt share complain sy ni..supaya sn tersebut sedar kesilapan nya dan lakukan kerja dgn sungguh2..dan juga utk peringatan kpd kakitangan kerajaan yg lain..sy sertakan gambar sn yg ber fb. Kejadian ni dkt salah sebuah klinik kerajaan di daerah klang".

Seorang pengguna laman sosial FB yang complain benda ni sebab perasaan tak puas hati terhadap nurse di badan kerajaan kerana sambil lewa dan online semasa bertugas.

sumber
Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AZMY KELANA JAYA - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger