Home » , » Foto Berahi Bersama Dyana : Zairil Dap Wajib Serahkan Akaun Facebook Kepada Pakar

Foto Berahi Bersama Dyana : Zairil Dap Wajib Serahkan Akaun Facebook Kepada Pakar

Written By Azmy Klanajaya on 20/10/2014 | 9:39 am

Setakat nak nafi, semua orang boleh nafi
Setakat nak kata mirip..Anwar pun jawab begitu juga..
Setakat nak ugut nak saman..itu taktik lama..

Stoppa Ali pun ada caranya sendiri bila video seksnya bersama kekasih gelap terbongkar..

Aakj minta Zairil senang je..serahkan laptop dan handphone..serta serahkan akaun facebook..biar kita cek sendiri..kalau dah delete maka kita ke "next level"..mungkin ada pakar yang mampu "call back" data yang dah delete..

Kalau terbukti memang bukan gambarnya maka OKla..

Boleh juga minta pakar forensik untuk buat analisis..tak susah rasanya sebab dah wujud teknologi pengecaman wajah melalui foto dan isu fotoshop itu senang je nak tau.

Aakj cabar ni bukannya apa..dah meluat..dah nak muntah dengar alasan yang sama bila geng celaka ni kantoi..

Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AZMY KELANA JAYA - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger