Home » » FotoX Lagi Gadis Bertudung Berbogel Malam Merdeka

FotoX Lagi Gadis Bertudung Berbogel Malam Merdeka

Written By Unknown on 03/09/2014 | 2:23 pm


Belum lagi reda kisah seorang wanita tempatan yang muncul bogel sebelum gambarnya tersebar melalui laman sosial Facebook (FB) sejak kelmarin, hari ini muncul lagi seorang gadis yang dikatakan berbogel dan menunjukkan kesan love bite di bahagian kewanitaannya.

Wanita dipercayai berusia 22 tahun yang dipercayai pemilik gambar berkenaan yang turut dikongsi ramai pemilik FB mencetuskan rasa kurang senang apatah lagi wanita itu tampil memakai tudung.

Penolong Ketua Urus Setia Ketua Polis Negara (KPN) Datin Asmawati Ahmad menasihati orang ramai berhenti menyebarkan gambar berkenaan bagi tidak memburukkan lagi keadaan. 

Katanya lagi, pihak Polis Diraja Malaysia (PDRM) memandang serius penyebaran gambar lucah itu yang jelas menyalahi undang-undang dan akan mengambil tindakan kepada sesiapa sahaja yang turut menyebarkan gambar tersebut.

“Polis kemudian akan melakukan siasatan dan mengambil tindakan yang sewajarnya mengikut peruntukan undang-undang walaupun pihak tersebut hanya menyebarkan. Akta penyebaran bahan lucah akan dikenakan jika disabitkan kesalahan."

Dia menyifatkan kegiatan penyebaran gambar seumpama itu hanya akan memalukan mangsa selain menyebabkan ia menjadi ikutan golongan remaja.

Namun, pihak polis juga akan berusaha mencari jalan bagi membendung perkara ini yang sudah menjadi seperti trend remaja masakini.
Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AZMY KELANA JAYA - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger